estida_jopen-waarderpolder-interieur2

Jopen Proeflokaal Waarderpolder

Geniet van onze bieren in een industriële omgeving

16 Jopenbieren op de tap

Home

Voor iedere gelegenheid

Bierproeverij – lunch – diner – bedrijfs- of privé-event

We ontvangen je graag in ons sfeervolle Proeflokaal Waarderpolder voor een kop koffie met gebak, lunch, diner en bierproeverijen. Zowel zakelijk als in privésfeer kun je bij ons terecht.

Voor iedere gelegenheid denken wij graag vrijblijvend met je mee om alles tot in de puntjes te verzorgen. Bovendien beschikt Jopen Proeflokaal Waarderpolder over een semi-besloten ruimte: de ‘Board Room’.

Jopen-basic-tshirtDe webshop voor dé echte Jopen geek! Van t-shirts tot tassen, we bezorgen het bij je thuis. En altijd gratis afhalen in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder!

Naar de webshop ›

Jopen take away

Thuis of op het werk genieten

Wil je genieten van onze heerlijke gerechten, maar heb je geen tijd om in Jopen Proeflokaal Waarderpolder plaats te nemen? Vanaf nu kun je ook thuis of op het werk genieten van ontbijt, vers belegde broodjes, gezonde salades en smakelijke borrelhappen.

We bieden een snelle en bovenal goede afhaalservice met gerechten die met veel liefde worden bereid met de beste ingrediënten. Bekijk hier onze menukaart en geef online je bestelling door. Eet smakelijk!

Rondleiding brouwerij

Cees-lagertanks

Nieuwsgierig naar het brouwproces van Jopenbier? Iedere zaterdag geven wij een interessante rondleiding door de brouwerij van Jopen in de Waarderpolder.

Boek hier een rondleiding door de brouwerij

Welkom bij Jopen Proeflokaal Waarderpolder

In Jopen Proeflokaal Waarderpolder draait alles om beleving. Het eigentijdse café met keuken bevindt zich te midden van de productiehallen van Jopen. Vanuit het Proeflokaal heb je direct zicht op het tweede brouwhuis van Jopen en de volautomatische bottellijn.

Onder het genot van een ambachtelijk Jopenbiertje gunt Proeflokaal Waarderpolder de bezoeker een uniek kijkje achter de schermen. Een beleving voor alle zintuigen.

Openingstijden

  • Maandag t/m woensdag: 10.00 tot 19.00 uur
  • Donderdag en vrijdag: 10.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag: 12.00 tot 18.00 uur

Openingstijden keuken: maandag tot en met woensdag 11.00-16.00 uur -donderdag en vrijdag 11.00 – 20.00 uur en zaterdag 12.00 – 16.00 uur.

Besloten evenement?

Het Jopen Proeflokaal is op maandag en dinsdag besloten af te huren. Andere dagen zijn bespreekbaar. Groepsbezoek buiten de reguliere openingstijden is eveneens bespreekbaar. Neem contact op via: evenementen@jopenbier.nl.

Jopenkerk giftcard

jopenkerk giftcardMet de Jopenkerk Giftcard geef je iemand een paar biertjes of een compleet diner in de Jopenkerk cadeau! Bestel de Jopenkerk Giftcard