Taps Jopen Proeflokaal Waarderpolder

Jopen Proeflokaal

Proef ons divine craft bier en neem een kijkje in de brouwerij

Rondleiding brouwerij

Home

Nieuwsgierig naar het brouwproces van Jopenbier? Wij geven een interessante rondleiding door de brouwerij van Jopen in de Waarderpolder.

Boek hier een rondleiding >

16 Jopenbieren op de tap

Home

Bekijk de bieren ›

Lunch in het Jopen Proeflokaal

Home

Reserveer nu online voor de lunch. Ben je met meer dan 8 personen dan kun je uitsluitend telefonisch reserveren 023 – 533 4114 of
per e-mail.

Reserveer online voor lunch ›

Proeverijen & groepen

High Beer Jopen Proeflokaal

Boek een bierproeverij met rondleiding als uitje of als afsluiting van een vergadering met jouw team. Wij bieden verschillende arrangementen die je altijd met een lunch, borrel of diner kunt combineren. Wil je origineel bedrijfsuitje maar heb je weinig tijd? Vraag ons evenemententeam om jou te helpen.

Bekijk onze arrangementen ›

Welkom bij het Jopen Proeflokaal

Na het openen van de eerste brouwerij in het centrum van Haarlem was er behoefte aan meer ruimte en meer brouwcapaciteit. Het tweede brouwhuis van Jopen is op het dynamische bedrijventerrein de Waarderpolder gevestigd. Het Jopen Proeflokaal biedt als een skybox zicht op de innovatieve brouwinstallatie. 

We ontvangen je graag in ons sfeervolle Proeflokaal Waarderpolder voor een kop koffie met gebak, lunch of diner. Natuurlijk geven we ook rondleidingen door de brouwerij of kun je genieten van een bierproeverij.

Ook voor zakelijke bijeenkomsten is het Jopen Proeflokaal een geschikte locatie. Voor kleine vergaderingen hebben we een semi-besloten boardroom. Vraag ook naar de mogelijkheden om de ruimte besloten af te huren.

Besloten evenement?

Het Jopen Proeflokaal is op maandag en dinsdag besloten af te huren. Andere dagen zijn bespreekbaar. Groepsbezoek buiten de reguliere openingstijden is eveneens bespreekbaar. Neem contact op via: haarlem@jopenproeflokaal.nl.

Plattegrond route Jopenkerk Haarlem Jopen Proeflokaal

webshop

webshop-promo-afbeelding

De webshop voor dé echte Jopen geek! Van t-shirts tot tassen, we bezorgen het bij je thuis. En altijd gratis afhalen in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder!

Naar de webshop ›

Giftcard van Jopen

jopenkerk giftcard

Met de Jopenkerk Giftcard geef je iemand een paar biertjes of een compleet diner in de Jopenkerk cadeau! Bestel de Jopenkerk Giftcard

 Overige Jopenlocaties

Home

Neem ook eens een kijkje in de Jopenkerk Haarlem:
Brouwerij, grand café en restaurant